Werk

Na een allround opleiding van industriële wetenschappen, houtbewerking, bouwkundig tekenen en openbare werken koos ik uiteindelijk de richting waarin ik mij volledig kon vinden: graduaat informatica aan de handelsschool te Aalst.  Logica en programmatie waren de vakken die me het meest lagen.  Door een degelijke opleiding kreeg ik de kans om als Software engineer bij Dolmen Computer Associations (Colruyt Group) aan de slag te gaan en mijn kwaliteiten verder uit te bouwen.

Bijna vier jaar heb ik dit met volle overtuiging en inzet gedaan tot ik besloot om de sprong te wagen.  In 1996 werd ik zelfstandige op eigen naam en vier jaar later werd de stap naar de huidige bvba gezet.

Zelfstandige bijscholing voor hardware en netwerken zorgden ervoor dat een volledige service aan de klant kon gegeven worden.  Maar vooral luisteren naar de vragen en wensen van de klant bleek de juiste keuze voor het opbouwen van onze zaak.

Om een complete service te kunnen aanbieden werd ook een stap gezet richting webontwikkeling. Dit werd steeds belangrijker en leidde uiteindelijk tot dst.be - Webdesign.